Ég veled Váradi Laci

Ég veled Váradi Laci

Váradi Laci életének 67. évében eltávozott közülünk. Gyászolunk férjet, apát, nagyapát, barátot.

És gyászolunk egy zsenit.

Ha valakinek a géniuszáról meg lehetünk győződve, akkor az Váradi Laci volt. Hiszem, hogy a világon kevés hozzá fogható reneszánsz emberrel találkozhatunk. Szakértelmének mélysége és széleskörűsége egészen kivételes volt.

10 évet töltöttünk együtt a Levente II. építésével, ami az én 45 és az ő 67 évéből is nagy idő. Rengeteget tanultam tőle, rengeteget köszönhetek neki!

Együtt vágtunk bele ebbe a nagy kalandba, és nagyon-nagyon sajnálom, hogy a repülőgép nyilvános bemutatását nem érte meg. Talán egy kis vigasz, hogy néhány hónappal ezelőtt láthatta repülni a Levente II.-t, amit saját két kezével épített hosszú-hosszú éveket át.

Váradi Laci a magyar repülés pótolhatatlan és kiemelkedő személyisége volt. Így kell megmaradnia emlékezetünkben és a magyar repülés történetében.

A személyes gyászom hangját magamnak megtartva,

Isten áldjon, Laci!

Szerző: | 2020-06-28T14:00:46+00:00 2020. 06. 27.|0 hozzászólás

A szerzőről:

A Levente II. építése mellett a projekt szervezésével, koordinálásával, finanszírozásával foglalkozom. Részt vettem a repülőgép műszaki rajzdokumentációjának elkészítésében, 3d-s modellezésében és virtuális összeállításában. Szerzője és kiadója vagyok a PPL kézikönyv – A repülőgép-vezetés elmélete című tankönyvnek, mely könyv alapján történik a magánpilóta tanfolyamok elméleti képzése.