Átköltözött a Levente II. Atkárról Tökölre

Átköltözött a Levente II. Atkárról Tökölre

2019. szeptember 16-án az általunk épített Levente II.-t átköltöztettük Atkárról – mondjuk úgy, hogy az alma materből – Tökölre, ahol a berepülés egy-két héten belül elkezdődik. Nehéz, de kényszerű döntést kellett meghozni, mert az atkári 400 és 600 méteres pályák nem alkalmasak a berepülésre. A tököli 1000 méteres füves pálya és műszaki környezet a legbiztonságosabb helyszínt nyújtja.

A hatósági eljárás még folyamatban van, az utolsó papírokat készülök beadni a napokban, hogy megkapjuk a repülési engedélyt.

Ezúton is köszönjük Szász Alajosnak a Pannon Air Service és Talabos Gábornak a Master Sky részéről, hogy megtisztelő segítséget nyújtanak a Levente II. tárolásához!

Szerző: | 2019-09-21T11:18:05+00:00 2019. 09. 16.|0 hozzászólás

A szerzőről:

A Levente II. építése mellett a projekt szervezésével, koordinálásával, finanszírozásával foglalkozom. Részt vettem a repülőgép műszaki rajzdokumentációjának elkészítésében, 3d-s modellezésében és virtuális összeállításában. Szerzője és kiadója vagyok a PPL kézikönyv – A repülőgép-vezetés elmélete című tankönyvnek, mely könyv alapján történik a magánpilóta tanfolyamok elméleti képzése.